zgodovina
zgodovina

Ziaja Ltd. je proizvajalec farmacevtskih in visoko kakovostnih naravnih kozmetičnih izdelkov za nego obraza, telesa in las. Je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1989 v Gdansku na Poljskem. Ustanovitelja sta farmacevta Aleksandra in Zenon Ziaja. Vsi naši izdelki so narejeni na osnovi naravnih surovin – aktivne surovine uporabljene v izdelkih Ziaja so iz rastlin in biotehničnega izvora.

Ziaja je blagovna znamka, ki združuje visoko kvaliteto in atraktiven cenovni nivo. Izdelki so namenjeni ženskam, moškim in otrokom vseh starosti. Naši izdelki so prejeli mnogo nagrad za svojo kakovost.

Vodstvo podjetja sestavljajo farmacevti in kemiki, nekateri med njimi so raziskovalci. Ziaja ima lasten razvojni, mikrobiološki, kemični in proizvodni laboratorij, kakor tudi oddelek za zagotavljanje kakovosti. Laboratorijske kapacitete in kontrola kvalitete opisana v knjigi o standardih kakovosti omogočajo, da pripravimo v Ziaji izdelke najvišje kvalitete.

Podjetje Ziaja Ltd. je specialist za proizvodnjo izdelkov za nego obraza (kreme, tonerji, sredstva za čiščenje kože), nego telesa (balzami in mikro emulzije), regeneratorjev, šamponov, damske higiene in ustne higiene.